18-22 Nisan 2016 tarihleri arasında Doç. Dr. Pepa BĐKOVA-IVANOVA, Erasmus + Öğretim Elemanı hareketliliği kapsamında Fakültemizi ziyaret etmiştir.

18-22 Nisan 2016 tarihleri arasında Doç. Dr. Pepa Bđkova-Ivanova, Erasmus + Öğretim Elemanı hareketliliği kapsamında  Fakültemizi ziyaret etmiştir. Sayın Bđkova-Ivanova ziyareti esnasında ileri işbirliği toplantılarına katılmış ve Hacettepe Üniversitesi Hastanelerini ziyaret etmiştir. Aynı zamanda 19 Nisan 2016 tarihinde Prof.Dr. Eren Kum Amfisi’nde “Bulgaristan’da Hemşirelik & Sofya Tıp Üniversitesi Halk Sağlığı Fakültesi Sağlık Bakımı Bölümü’nün Tanıtımı“ başlıklı konferans vermiştir.   Konferansa Fakültemiz öğretim elemanları katılmıştır. Dr.  Bđkova-Ivanova’nın ziyaretini organize eden Fakültemiz Ulusal ve Uluslarası İşbirliği Komisyonu’na ve konferansa katılan değerli öğretim elemanlarımıza teşekkür ederiz.