Haberler

- Malatya Hayat İyi Yaşam Merkezi Projesinde görev alan Fakültemiz öğretim elemanlarının sertifika töreni 12 Ocak 2024 Cuma günü saat 12.00’de Fakültemiz Dekanlık katında Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Serhat Ünal'ın katılımıyla gerçekleştirilmiştir.

- Hacettepe Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi 3. sınıf öğrencileri, “Organ Transplantasyonu Hemşireliği” dersi kapsamında Hacettepe Üniversitesi Erişkin Hastanesi Doku ve Organ Nakli Koordinatörlüğü iş birliği ile organ bağışı stant etkinliği gerçekleştirmiştir.

- Hacettepe Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi son sınıf öğrencileri “Tek Sağlık ve Toplumsal Çalışmalar” dersi kapsamında Türkiye Gençlik Kulüpleri Konfederasyonu işbirliği ile Başkent Öğretmenevinde bulunan depremzede çocuklar için oyun alanı oluşturmuştur.

- Halk Sağlığı Hemşireliği Sahada Toplumsal Sorumluluk Projesi-2023 kapsamında; Halk Sağlığı Hemşireliği Anabilim Dalı ve son sınıf öğrencileri ile birlikte, Ankara Büyük Şehir Belediyesi ile işbirliği yapılmış olup, okullarda Hijyenik Pede Erişim Sağlayamayan Adölesanlara Ped Desteği Sağlanmakta olup hijyen eğitimleri verilmektedir.

- Fakültemizin Değerli Akademik ve İdari Personeli, Sevgili Öğrencilerimiz, 12 Mayıs 2023 tarihinde Fakültemizin «Akreditasyon Belgesi Takdim Töreni» düzenlenmiştir.

- Değerli Akademik ve İdari Personelimiz, Sevgili Öğrenciler, Fakültemiz Halk Sağlığı Hemşireliği Anabilim Dalı ve öğrencileri ile birlikte 10 Mayıs Dünya Okul Sağlığı Hemşireliği gününde etkinlikler düzenlenmiştir.

- Değerli Akademik ve İdari Personelimiz, Sevgili Öğrenciler; fakültemiz, Hemşirelik Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği tarafından 5 yıl süre ile akredite edilmiştir. Süreç içerisindeki her türlü katkı, çaba ve çalışmalar için teşekkür eder, fakülte olarak başarılarımızın artarak devamını dileriz. Dekanlık

- 3-9 Kasım Organ Bağış Haftası kapsamında üniversitemiz Doku ve Organ Nakli Merkezi ve Erişkin Hastanesi Hemşirelik Hizmetleri Müdürlüğü işbirliğiyle organ bağışı farkındalığına yönelik etkinlik gerçekleştirilmiştir. Öğrencilerimiz, organ bağışı standı aktivitesi ile etkinlikte yer almıştır.

- Fakültemizde 2 Haziran 2022 tarihinde Fakültemiz Toplumsal Sorumluluk Topluluğu tarafından "Çevre Farkındalık Turu" etkinliği gerçekleştirilmiştir.