Dekanın Mesajı

Sevgili Öğrenciler,

Ülkemizde yer alan ilk hemşirelik eğitim kurumları arasında yer alan Fakültemiz, lisans ve mezuniyet sonrası alanlarda, deneyimli ve köklü kadrosu ile dünya standartlarında ve yenilikçi eğitim anlayışını benimseyerek çok sayıda mezun vermiştir. Mezunlarımız; ulusal ve uluslararası platformda, bünyesinde hemşireliği barındıran çeşitli kurumlarda görev alabilmekte ve tercih edilmektedir.

Fakültemiz 2018 yılından itibaren akredite bir kurum olup; eğitim ve her türlü faaliyetlerimizin kalitesi güvence altındadır. Öğrencilerimize dünya standardında eğitim sunabilmek için, eğitim müfredatımız içerisinde simülasyon uygulamaları 2012 yılından itibaren yer almaktadır. Öğrencilerimize dijital çağın gerektirdiği eğitim alt yapısı ile hizmet sunabilmek için yapay zeka ve artırılmış gerçeklik uygulamalarının geliştirilmesine ve müfredatımıza eklenmesine yönelik çalışmalarımız devam etmektedir.

Mensubu olacağınız fakültemiz, mesleki bilgi ve beceri kazandırmanın yanı sıra dünya ve sağlığa ilişkin vizyonunuzun gelişmesine katkı sağlayacaktır.

Hacettepe ailesi olarak sizleri aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Prof. Dr. Leyla ÖZDEMİR

Hemşirelik Fakültesi Dekanı