Arş. Gör. Hilal ERSAN YAMAN

Araştırma Görevlisi (Hemşirelikte Yönetim Anabilim Dalı)

E.posta: hilalersan@hacettepe.edu.tr

Tel: 0312 305 15 80 / 181

2020 yılında Hacettepe Üniversitesi Hemşirelik Fakültesinde Lisans öğrenimini tamamlamıştır. 2019 yılında Lisans eğitimine devam ederken Work and Travel Programına katılmış 3 ay South Carolina'da kalmıştır. 2020 yılında Hacettepe Üniversitesi Hemşirelik Esasları ve Yönetimi Bütünleşik Doktora programına başlamıştır. 2020 yılında 2 ay Özel Güven Hastanesinde kardiyovasküler cerrahi servisinde çalışmış; devlet atamasının gerçekleşmesi nedeniyle kurumdan istifa ederek Atatürk Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim Araştırma Hastanesinde çalışmaya başlamıştır. Atatürk Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim Araştırma Hastanesinde 1 ay Covid Yoğun Bakım Servisinde 11 ay Palyatif Bakım-2 Servisinde çalışmıştır. 2021 Aralık tarihinden itibaren Hacettepe Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi Hemşirelikte Yönetim Anabilim Dalı’nda Araştırma Görevlisi olarak başlamıştır.

Bazı yayınları: