Arş. Gör. Cansu CAMBAZ

Araştırma Görevlisi (Cerrahi Hastalıkları Hemşireliği)

E.posta: cansuyildizoglu65@gmail.com

Tel: 0312 305 15 80

2013 yılında Prof. Dr. Saime İnal Savi Anadolu Lisesi’nden, 2017 yılında Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gülhane Hemşirelik Fakültesi’nden mezun olmuştur. Ekim 2019-Eylül 2022 tarihleri arasında Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yoğun bakım hemşiresi ve yara bakım hemşiresi olarak, Eylül 2022-Kasım 2023 tarihleri arasında Etlik Şehir Hastanesi’nde yara bakım hemşiresi olarak çalışmıştır. Aralık 2023’ten bu yana Hacettepe Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi Cerrahi Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı'nda araştırma görevlisi olarak çalışmaktadır.  Hacettepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Cerrahi Hastalıkları Hemşireliği Programından 2022 yılında Bilim Uzmanlığını almış, aynı alanda doktora eğitimine devam etmektedir.

Yüksek Lisans Tezi: Yoğun Bakım Ünitelerinde Endotrakeal Tüpe Bağlı Basınç Yaralanması Görülme Oranlarının ve İlişkili Faktörlerin Belirlenmesi

Bazı yayınları: