Arş. Gör. Ceren YILMAZ

Araştırma Görevlisi (Halk Sağlığı Hemşireliği)

E.posta:cerenn.yilmaz98@gmail.com,ceren-yilmaz@hacettepe.edu.tr

Tel: 0312 305 1580 / 181

29 Temmuz 1998 tarihinde Kırıkkale’de doğmuştur. 2016 yılında Mehmet Güneş Anadolu Öğretmen Lisesi’nden dereceyle mezun olmuştur. 2021 yılında Hacettepe Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi’nde lisans eğitimini bölüm ikincisi olarak tamamlamış ve aynı yıl Hacettepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Halk Sağlığı Hemşireliği Anabilim Dalında yüksek lisans programına başlamıştır. Yüksek lisans eğitimi halen devam etmektedir. Ocak 2022-Mart 2024 yılları arasında Ankara Sincan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Palyatif Bakım Servisi’nde servis hemşiresi olarak çalışmıştır. Mart 2024’te Hacettepe Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi Halk Sağlığı Hemşireliği Anabilim Dalı’nda araştırma görevlisi olarak çalışmaya başlamıştır.

Bazı yayınları: