Arş. Gör. Eda EREN

Araştırma Görevlisi (Hemşirelikte Yönetim Anabilim Dalı)

E.posta: edaeren@hacettepe.edu.tr / edaeren1234@hotmail.com

Tel: 0312 305 15 80 / 181

2015 yılında Şevkiye Özel Anadolu Öğretmen Lisesi’nden mezun olmuştur. 2018 yılında Erasmus+ Staj Hareketliliği Programı ile iki ay süresince Medical University of Sofia (Bulgaristan)’da staj yapmıştır.  2020 yılında Hacettepe Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi’nden mezun olmuştur. 2020 yılında Hacettepe Üniversitesi Hemşirelik Esasları ve Yönetimi Bütünleşik Doktora Programı’na kabul edilmiş olup doktora eğitimine devam etmektedir. 2020 yılında 4 ay süre ile Ankara Özel Güven Hastanesi’nde Kardiyoloji ve Kalp Damar Cerrahisi Servisinde çalışmıştır. Aynı yıl Ankara Atatürk Sanatoryum Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne atanarak 2 ay görev yapmıştır. Mart 2021 itibariyle 1 yıl süresinde Ankara Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi Hemşirelik Bölümü’nde araştırma görevlisi olarak görev yapmıştır. Mart 2022 itibariyle Hacettepe Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi Hemşirelikte Yönetim Anabilim Dalı’nda araştırma görevlisi olarak çalışmaktadır. 2020 yılında Hacettepe Üniversitesi ÖRDİK Birim Ziyaretlerinde öğrenci değerlendirici olarak görev almış olup 2021 yılından itibaren Hacettepe Üniversitesi’nde Öğrenci Kalite Elçisi olarak görev yapmaktadır. Aynı yıl Avrupa Öğrenci Birliği (ESU) Kalite Güvencesi Öğrenci Uzman Havuzu Üyesi olarak kabul edilmiş olup şu an 3. Dönemindedir.   2022 yılından itibaren Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK)’ta öğrenci değerlendirici olarak görev yapmakta olup 2022 yılında Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nin Kurumsal Akreditasyon Programı’nda öğrenci değerlendirici olarak görev almıştır. 2023 yılında ESU Kalite Güvencesi Öğrenci Uzman Havuzu Üyesi olarak Malta’ya görevlendirilmiştir. 2022 yılından itibaren Asya Pasifik Hemşirelik Eğitimi İttifakı (APANE) Türkiye Ekibinde yer almakta olup 5. Asya Hemşirelik Eğitimi Kongresi Düzenleme Kurulu Üyesi olarak görev almaktadır.

Bazı yayınları:

• Eren, E., Sarmasoglu Kilikcier, S. (2022). ‘The Effect Of Virtual Reality On The Use Of Personal Protective Equipment And Self-Directed Learning Readiness Levels Of Senior Nursing Students: Randomized Controlled Study’. SESAM Seville 2022, 15-17 June 2022. (Oral Presentation).
  • Eren, E., Erdat, Y., Başaran Acil, S. (2022). The Relationship between Nursing Students' Self-Leadership Skills and Locus of Control. 8th International Nursing Management Conference, 27-29 October 2022. (Oral Presentation).
  • Eren, E., Duygulu, S., Başaran Acil, S. (2022). The Determining Role of Implementation Leadership in The Agile Leadership Behaviors of Nurse Managers. 8th International Nursing Management Conference. 27-29 October 2022. (Oral Presentation).