Arş. Gör. Okşan AKTAŞ

Araştırma Görevlisi (İç Hastalıkları Hemşireliği)

E.posta: oksan.aktas@hacettepe.edu.tr

Tel: 0312 305 15 80 /181

17 Temmuz 1996 tarihinde Niğde’de doğmuştur.2014 yılında Niğde Anadolu Lisesi’nden mezun olmuştur.2019 yılında Hacettepe Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi’nden dereceyle mezun olmuştur. Nisan 2020-Nisan 2023 yılları arasında Sağlık Bilimleri Üniversitesi Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Beyin ve Sinir Cerrahi Kliniği’nde yoğun bakım hemşireliği ve servis hemşireliği yapmıştır. Ekim 2020- Aralık 2020 tarihlerinde Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Dahiliye Covid-19 Yoğun Bakım Ünitesinde hemşire olarak çalışmıştır. Ocak 2023’te Hacettepe Üniversitesi İç Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı Yüksek Lisans programından mezun olmuştur. Şubat 2023’de Hacettepe Üniversitesi İç Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı’nda doktora programına başlamış olup halen devam etmektedir. Mart 2023’den bu yana Hacettepe Üniversitesi İç Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı’nda araştırma görevlisi olarak görev yapmaktadır. Yoğun bakım hemşireliği sertifikasına sahiptir.

Bazı Yayınları: