SEC KODLU DERSLER HAKKINDA 2017/2018 ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ İTİBARİYLE MEZUN OLACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!!!!!

SEC KODLU DERSLER HAKKINDA

2017/2018 ÖĞRETİM YILI BAHAR  DÖNEMİ İTİBARİYLE MEZUN OLACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!!!!!

12.04.2017 tarihli senato kararına göre; öğrenciler öğrenim hayatları boyunca 2017-2018 güz döneminden itibaren 4 yıllık ve üzeri programlar için en fazla 3 adet SEC kodlu ders alabilirler. Ders seçerken bu kurala dikkat edilmesi gerekmektedir. Bu sayıların üzerinde ders aldığı tespit edilen öğrencilerin, fazladan aldığı SEC kodlu dersler üzerinden sildirilecektir.

Ancak 2017-2018 öğretim yılı güz yarıyılında 3 SEC kodlu ders kontenjanını tamamladığı halde, 2017-2018 bahar yarıyılında yukarıda açıklanan karar gereğince daha fazla SEC kodlu ders kodlayamayan ve mezun olabilmek için seçmeli ders AKTS kredisi eksik kalan öğrencilerin 12 Şubat 2018 tarihinde dilekçe ile Dekanlığımız Öğrenci İşlerine başvurmaları rica olunur.

Başvuru dilekçesinde mezun olmak için almak zorunda olduğu SEC kodlu derslerin AKTS kredi toplamı belirtilmelidir.

Prof. Dr. Leyla DİNÇ

Dekan