TEV burs başvuruları ve mevcut bursiyerler hakkında duyuru için tıklayınız.

TEV BURS BAŞVURULARI HAKKINDA

* TEV burs başvuruları ve bilgi güncellemeleri 21 Eylül-18 Ekim 2020 tarihleri arasında //burs.tev.org.tr/ adresinden alınacaktır.

** Yeni başvuru yapacak adayların //burs.tev.org.tr/ adresinden, “Burs Başvuruları”, “TEV
Eğitim (Üniversite) Bursu”, “İlk kez başvuruda bulunacağım.” Adımlarını seçtikten sonra açılan penceredeki “Açıklama” kısmını dikkatli bir şekilde okumaları ve başvuru işlemini tamamlamaları rica olunur.

*** Mevcut bursiyer öğrencilerimizinde, //burs.tev.org.tr/ adresinden, “Burs Başvuruları”,
“TEV Eğitim (Üniversite) Bursu”, “İlk kez başvuruda bulunacağım.” Adımlarını takip ederek başvuru işlemini tamamlamaları “Başvuru Formunun” çıktısına EK olarak “Öğrenci Belgesi” ve “Onaylı Transkriptlerini” ekleyerek, Fakülte Burs Komisyonu üyesi İlker YURTSEVER’e elden teslim etmeleri veya posta/kargo ile (ADRES: Hacettepe Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi Adnan Saygun Caddesi, D-Blokları, 1.Ka,t 06100 Sıhhıye/ANKARA) göndermeleri gereklidir.

**** Yeni Başvuruda Bulunacak Adayların Dikkatine!
TEV'in değerlendirmesi sonrası mülakata davet edilecek adaylara e-posta ve / veya SMS ile bildirim yapılacak; ilgili adaylar evraklarını hazırlayıp; mülakat günü komisyona sunacaktır.
Ön değerlendirmeden elenen adaylara SMS ile bildirim yapılacaktır. Bu nedenle ön değerlendirme sonucunuz size bildirilmeden lütfen dosya hazırlamayınız.
TEV Burs Rehberi
Saygılarımızla,

Burs rehberi için tıklayınız.