Vehbi Koç Vakfı burs başvuruları ve mevcut bursiyerler hakkında duyuru için tıklayınız.

* Vehbi Koç Vakfı Burs başvuruları ve bilgi güncellemeleri 15 Eylül - 15 Ekim 2020 tarihleri arasında //www.vkv.org.tr/  adresinden alınacaktır.

** Yeni başvuru yapacak adayların //www.vkv.org.tr/ “Burs Başvuruları” bölümündeki “Kayıt Formundan” ön kaydını yaptıktan sonra, maillerine gelecek olan linkten tekrar giriş yapıp başvurularını tamamlamaları ve bilgilerini kaydetmeleri gerekmektedir. Ön kayıt sonrası mülakata girmeye hak kazanan adaylar belirlenecektir. Mülakata girmeye hak kazanan adayların, mail adreslerine gönderilen formun çıktısını alıp doldurmaları ve istenilen belgeleri tamamlayarak Fakülte Burs Komisyonu üyesi İlker YURTSEVER'e elden teslim etmeleri veya posta/kargo ile (ADRES: Hacettepe Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi Adnan Saygun Caddesi, D-Blokları, 1.Kat 06100 Sıhhıye/ANKARA) göndermeleri gereklidir.

*** Mevcut bursiyer öğrencilerimizin, //www.vkv.org.tr/ adresinden bilgilerini güncelleyerek, Başvuru Formunun çıktısını almaları ve eklenecek belgeler kısmında yer alan ve kendilerinden istenen belgeler ile birlikte Fakülte Burs Komisyonu üyesi İlker YURTSEVER’e elden teslim etmeleri veya posta/kargo ile (ADRES: Hacettepe Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi Adnan Saygun Caddesi, D-Blokları, 1.Kat 06100 Sıhhıye/ANKARA) göndermeleri gereklidir.

Detaylı bilgi için tıklayınız !!!